Veelgestelde vragen

Alle bestellingen voor 13h lever ik nog dezelfde dag af bij PostNL (van maandag tot vrijdag). Zij hanteren een levertijd van 24 - 48 uur. Dus zal jouw pakketje tussen de 1 - 3 dagen bezorgd worden. Soms loopt je verzending wat vertraging op door drukte bij de verzender: je krijgt een Track & Trace code per email om je pakket te volgen.

 

Nope. Die hebben het te hoog in hun bol ;)

Haha, nee, er staan écht geen recepten in! Wel staat er een uitgebreid omschreven stappenplan in beschreven. En meer dan 100 voorbeeldgerechten met ingrediëntenlijsten, dus aan kookinspiratie geen gebrek.

In Receptloos ga ik er vanuit dat je al een beetje kunt koken. Dat je bijvoorbeeld aardappels kunt koken of een ui kunt snijden. Het boek is gemaakt voor iedereen die gerust wel kan koken, maar dat niet zonder recepten kan. Dat gezegd hebbende: wat had ik zelf graag dit boek gehad toen ik net het huis uit was! Zo'n helder uitgelegde basis had me een goede start gegeven. Samen met wat tutorials op YouTube kom je er echt wel uit.

Zeer zeker! Receptloos helpt je om je eigen stijl van koken te ontwikkelen, dus ook wanneer jouw stijl vegetarisch of vegan is. In Receptloos leg ik uit hoe smaak werkt en met welke ingrediënten en methodes je die er precies in krijgt - ook met enkel plantaardige ingrediënten. Zelf kook ik geregeld vegetarisch of vegan (het liefst zonder vleesvervangers te gebruiken en hoog op smaak) dus heb ik allerlei tips en voorbeelden in het boek verwerkt hoe je dit kunt aanpakken. Ik krijg er veel enthousiaste reacties op!

Het boek is niet alleen receptloos, het is ook redelijk stijlloos. Dat heb ik expres gedaan! Koken is zo ontzettend persoonlijk, en gezien ik zoveel mogelijk mensen receptloos wil leren koken, ben ik lekker breed en neutraal gebleven. Zo kun je je eigen stijl ontwikkelen. Wel staat zo'n beetje de hele wereld erin: van Mexicaans, mediterraan, Arabisch tot Aziatisch en Indonesisch, leer ik je met die smaken heerlijke doordeweekse maaltijden receptloos koken.

Ik heb een inkijkexemplaar gemaakt, hier staat die. Ik denk dat die een goed beeld geeft van het interieur van het boek.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering (via een email naar marlies@receptloos.nl) heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Let erop dat je het boek terugstuurt in een stevige boekverpakking, anders krijg ik hem terug met gebutste hoeken. Je krijgt natuurlijk het volledige bedrag inclusief verzendkosten teruggestort, mits er geen gebruikssporen op het product (of de producten) te vinden zijn. De kosten voor retour van jou naar Receptloos zijn voor eigen rekening.